FLEET

Bent u op zoek naar een wagen voor uw wagenpark? Dan bent u bij Toyota Beerens aan het juiste adres. Wij kennen als geen ander uw wensen en beschikken over een uitgebreid gamma kwaliteitsvoertuigen die aan al uw behoeften voldoen.

Met Toyota’s vooruitstrevende technologie op gebied van benzine- en hybridemotoren heeft de groep Beerens de ambitie een belangrijke rol te spelen op de professionele markt voor het merk Toyota

Als fleetklant bij Toyota Beerens geniet u van uitzonderlijke fleetkortingen die voor een heel jaar gegarandeerd blijven en een dienstverlening op maat.

Om de behoeften van de moderne fleetklant zo efficiënt mogelijk in te vullen, streven wij naar een one-stop-shopping aanbod. Dankzij onze zusterbedrijven binnen de Beerens Groep, bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening aan:

  • Inspecties: Einde contract of tussentijdse inspecties
  • Transport: 28 vrachtwagens
  • Stockage: 200.000m2 stockage op eigen site
  • Cleaning, PDI & reconditioning: Geautomatiseerde carwash, voertuigen voorbereiden voor aflevering, brandstof recuperatie
  • Remarketing & verkoop: Verkoop van einde contract wagens
  • Verhuur & vloot: Vlootbeheer (RO, banden, glas, schade, …), korte termijn verhuur B2B
  • Eigen carrosserie gespecialiseerd in smart & spot repair met veel ervaring in vlootbeheer

Onze fleetmanager helpt u graag in het dagelijks optimaliseren van uw wagenpark. Wij kunnen voor u vrijblijvend een scan van het wagenpark maken en een TCO-berekening (Total cost of ownership) doen. Met onze analyse kan u gericht een strategie bepalen waarbij u toekomstgericht gebeiteld zit met de veranderende fiscaliteit in functie van de Co2-uitstoot.

Uw Toyota Fleet Contactpersoon

Dirk Sleeckx Fleet Manager +32 470/89.06.73 Dirk.sleeckx@beerens.be