FLEET, EEN WERELD IN VERANDERING!


Op donderdag 10 oktober organiseerde Beerens een fleet-avond met als thema 'Fleet, een wereld in veradering'. Meer dan 100 genodigden kwamen opdagen voor een avond vol gezelligheid, interessante informatie en entertainment.

Als eerste nam Patrick Nelissen, Managing Director van Nissan Beerens en Toyota Beerens, het woord. Na een hartelijke verwelkoming, vertelde hij over de grote bedrijfsbrand van vorig jaar en hoe Beerens alles op alles heeft gezet om deze tegenslag te verwerken en er uiteindelijk sterker uit te komen. Het resultaat zien we 1 jaar later met twee nieuwe interacteve showrooms en het toevoegen van Toyota aan het merkenportfolio. Verder praatte hij ook over de samenwerkingskracht van de verschillende bedrijven binnen de Beerens Groep en wat dat kan beteken voor de Fleetklanten.

De volgende spreekster was Sophie De Wit, Burgemeerster van Aartselaar. Zij bejubelde de goede samenwerking tussen de gemeente Aartselaar en Beerens.

Vervolgens was het de beurt aan Fernand Daemers, Senior Consultant bij Eurofleet Consult, die een zeer interessante presentatie gaf over de grote veranderingen die voor de deur van de Fleet-wereld staan te wachten en over de bijhorende fiscaliteit.

Daarna was het tijd voor onze '3 x 5 minuutjes' over alternatieve aandrijvingen. De eerste 5 minuten sprak Monteban Robbert, Director Energy Services bij Nissan Belux, over de Nissan Leaf en de toekomst van elektrisch rijden. De resterende 10 minuten nam Toyota voor zijn rekening met Stef Holemans, Hoofd Business Sales bij Toyota Belux, die een presentatie gaf over hybride rijden en rijden op waterstof.

Na al deze interessante presentaties hadden onze genodigden honger gekregen en hebben we hen getrakteerd op een uitgebreid buffet en een wine-tasting. Close-up magician Guinelli gaf de avond een magisch toets door met zijn bewonderenswaardige trukken het publiek met verstomming te doen slaan.

Bij deze willen wij alle aanwezigen bedanken om van dit evenement een geslaagde avond te maken.

Een welgemeende 'merci' van het hele Beerens team!